Belgisch reining seizoen van start

24 april 2023 Uit Door De Quarter

24/04/2023 – Aanstaande woensdag gaat op Reining Center Meertenhof in Grathem (NL) het Belgisch reining seizoen van start met de paid warming up sessies van de NRHA Belgium Power Reining Circuit 2 wedstrijd. De eerste wedstrijd uit dit circuit werd geannuleerd. Vanaf vrijdag tot en met zondag staan de NRHA Belgium- en reguliere NRHA klassen op het programma. NRHA Belgium heeft dit jaar nog 3 wedstrijden op het programma staan: de Power Reining 3 vanaf 28 juni tot en met 2 juli; de Power Reining 4 vanaf 9-13 augustus en de NRHA Belgium Futurity  vanaf 19-24 september. Opmerkelijk is wel dat alle wedstrijden plaatsvinden in Grathem, in Nederland. Het is blijkbaar moeilijk om een oplossing te vinden om wedstrijden op nationale bodem te organiseren.

©2023 De Quarter Western Online