Open finalisten IRHA/IRHBA staan vast

31 maart 2023 Uit Door De Quarter

31/03/2023 – 149 Combinaties kwamen aan start in de voorrondes van de € 67.000 added IRHA- en € 67.000 IRHBA Derby welke gisteren in Cremona (IT) zijn afgerond en de finalisten staan vast. Met name de L4 finales krijgen een bijzonder deelnemersveld met 22 combinaties aan start. De topscore 223,5 uit de voorronde is gereden door Arnaud Girinon (FR) en Honey First Gunny [Gunner, eigendom van Le Fattorie di Matilde SRL]. Grischa Ludwig (DE) kwalificeerde 3 paarden: Spooks Of Genius [Spooks Gotta Whiz, eigendom van Margot van Doorne], score 222,5; Gunnit In Hollywood [Gunnatrashya, eigendom van Alexandra Schmitz, score 221,5; en West Coast Trash [Gunnarashya, eigendom van Margot van Doorne], score 221,0. Ook Ann Fonck (BE) kwalificeerde 3 paarden: Colonels Whize Gun [Colonels Shining Gun, eigendom van Anneliese en Hermann Meindert], score 221,0; GP A Spook In Town [Hollywoodstinseltown, eigendom van GP Ranch, score 220,0; en PL Miss Gotta Whiz [Spooks Gotta Whiz, eigendom van GP Ranch], score 219,5. Tiara van Dongen (NL) kwalificeerde 2 paarden, beiden eigendom van Gisela Haas: Orangeisthenublack [Smart Spook], score 222,0 en Voodoo Steps [Shiners Voodoo Dr], score 219,0. De topscore 222,0 voor zowel de IRHA- als IRHBA L3 finale is gereden door Francesco Barbagli (IT) en Steppin To Amarillo [Steppin On Sparks, eigendom van Riccardo Abati]. In L2 namen Angelo Benedusi (IT) en PL Colonelsmoking CX [Gunner, eigendom van Ariana Aspersi] met de score 220,0 de leiding en in L1 Barbara Bayer (AT) en CSG Shining Gold [Colonels Shining Gun, eigendom van Alessandra Zotter] met de score 219,5.
De finales worden op zaterdag 1 april verreden en live uitgezonden via https://live.andreabonaga.it.
Bezoek www.irha.it voor aanvullende informatie.

©De Quarter Western Online

Foto: Arnaud Girinon en Honey First Gunny. Foto: Andrea Bonaga, IT.