Finalisten IRHA/IRHBA Derby bekend

30 maart 2023 Uit Door De Quarter

30/03/2023 – De Non Pro voorrondes van de IRHA/IRHBA Derby welke plaatsheeft in Cremona (IT) zijn inmiddels verreden en de finalisten zijn bekend. De deelnemende Belgische combinaties kwalificeerden zich met gemak voor de finales. Bo Brutsaert reed met KB CJ Gun [CJ Whiz] de score 216,0 en kwalificeerde zich daarmee voor zowel de IRHA- als IRHBA L4- en L3 finales. Jody Fonck reed met Smart Spooky Joe [Lil Joe Cash] de score 215,5 en kwalificeerde zich daarmee voor zowel de IRHA- als IRHBA L3- en L2 finales. Dries Verscheuren reed met UB Electric [Electric Code] de score 214,0 en kwalificeerde zich daarmee voor zowel de IRHA- als IRHBA L4-, L3- en L2 finales.
Van de deelnemende Nederlandse combinaties lukte het alleen Aniek Hagelaars om zich met Shes All Shining [Its All About Smart] met de score 211,5 te kwalificeren voor de IRHA L3 finale.
De Italiaan Vittorio de Iulio reed met Mr Magic Chex [ARC Magic Enterprise] de score 219,0 en pakte daarmee de leiding in zowel het IRHA- als IRHBA L4 en L3 klassement. De Duitser Georg Wiedenhofer (IT) reed met Don Magnetic [Chic Magnetic] de score 216,0 en nam daarmee de leiding in zowel het IRHA- als IRHBA L2 en L1 klassement.
De finales worden op vrijdag 31 maart verreden en zijn live te volgen via www.andreabonaga.it. Bezoek www.irha.it voor aanvullende informatie

©De Quarter Western Online

Foto: Vittorio de Iulio en Mr Magic Chex. Foto: Andrea Bonaga, IT.