Deelnemers Run For A Million staan vast

27 maart 2023 Uit Door De Quarter

27/03/2023 – Een van de grotere reining evenementen aan de andere kant van de plas is de Cactus Reining Classic, dit jaar verreden vanaf 16-25 maart. Deze editie was tevens de laatste mogelijkheid voor ruiters om zich te kwalificeren voor The Run For A Million competitie welke vanaf 16-19 augustus in het South Point Arena and Equestrian Center in Las Vegas wordt verreden.
103 Combinaties deden mee aan deze kwalificatieronde waarvan de Top 10 haar ticket voor Vegas in ontvangst mocht nemen. Onder de deelnemers 3 Europese NRHA Million Dollar Riders: Bernard Fonck (BE), Gennaro Lendi (IT) en Non Pro ruiter Gina Maria Schumacher (DE). Met de 7-jarige hengst Gunnastepya [Gunnatrashya] liet Schumacher een prachtige run zien welke werd beloond met de winnende score 230,0. Lendi, sinds kort gestationeerd in Arizona, stuurde de 7-jarige hengst Vintage Vinny [A Sparkling Vintage] in eigendom van Marc and Kathy Gordon met een fraai gereden proef naar de score 228,0 en een 4de plaats. Fonck was voor de gelegenheid overgevlogen en kwam aan start met de 7-jarige ruin Shines Like Spook [Smart Spook] in eigendom van Rosanne Sternberg. The combinatie deed het totaal niet verkeerd, maar de score 225,0 was niet voldoende voor een ticket voor Vegas. Het deelnemersveld voor The Run For A Million competitie staat definitief vast. 17 Ruiters waarvan 3 Europeanen: Schumacher, Lendi en Cira Baeck (BE) die zich in 2022 al had gekwalificeerd.
Bezoek www.trfam.com voor aanvullende informatie.

©De Quarter Western Online