IRHA/IRHBA Derby dinsdag van start

26 maart 2023 Uit Door De Quarter

26/03/2023 – Dinsdag 28 maart wordt in Cremona (IT) gestart met de voorrondes van de IRHA/IRHBA Derby voor 4-, 5-, 6-, 7- en 8-jarige paarden. In de Non Pro divisie komen 143 combinaties aan start en in de Open 150.
In de Non Pro divisie komen vanuit Nederland Suzanne Scharroo met ND Dreamgunner, Margot van Doorne met Xtra Shiners Taboo en Aniek Hagelaars met Shes All Shining aan start en vanuit België Bo Brutsaert met KB CJ Gun en KB Cut The Cuteness, Dries Verschueren met UB Electric en Jody Fonck met Smart Spooky Joe.
In de Open divisie komen vanuit Nederland Tiara van Dongen met Orangeisthenublack en Voodoo Steps, beiden in bezit van Gisela Haas, en Kris Hermus met Miss Maggie Brown in bezit van Kyra te Paske en Misswhitefacegun in bezit van AK Quarter Horses aan start en vanuit België Ann Fonck met PL Miss Gotta Whiz en GP A Spook In Town, beiden in bezit van Golden Paint Ranch. De Fransman Quentin Galliere en de Duitser Grischa Ludwig geven de wedstrijd een extra Nederlands tintje. Galliere start Tinsel Whizington in bezit van Sharon de Groot en Ludwig West Coast Trash en Spooks Of Genius, beiden in bezit van Margot van Doorne.
De Non Pro finales worden op vrijdag 31 maart verreden, de Open finales op zaterdag 1 april.
Bezoek www.itra.it voor aanvullende informatie.

©De Quarter Western Online

Foto: Gennaro Lendi en One Mr JJ, winnaar IRHA Derby 2022. Foto: Andrea Bonaga, IT.