Aparte uitslag NRHA Non Pro Futurity finales

2 december 2023 Uit Door De Quarter

02/12/2023 – De NRHA Non Pro Futurity finales welke gisteren in Oklahoma City (VS) zijn verreden hadden een bijzondere uitkomst. De $ 175.000 added L4 divisie kwam met de score 220,5 op naam van Lane Colston met Gunna Be Painted [Gunners Special Nite]. De reserve titel werd met de score 219,0 door 4 combinaties gedeeld: Allison Rae Thorson met Froze [SG Frozen Enterprize], Mandy McCutcheon met Dun It For Whiz [Dun It For Whiskey], Kelsey Price met Let Err Rip [Magnum Chic Dream] en Dani Latimer met Snap My Crush [PS Mega Shine Chic]. De $ 100.000 added L3 divisie kwam op naam van Thorson, de reserve titel werd gedeeld door Price en Latimer. In de $ 55.000 added L2 divisie werd de titel eveneens gedeeld door Price en Latimer. Plaats 3 ging met de score 218,5 naar Sandra Bentien met Gottable Electrifying [Gotta Twist It Up]. De titel in de $ 30.000 added L1 divisie ging naar Latimer. Calla Thomas claimde met Im Jacked Up [Great King Jack] met de score 215,5 de L1 reserve titel; plaats 3 was met een 215,0 voor Samantha Larcombe met TR Going Places [Spooks Gotta Gun]. De titel in de jeugd divisie kwam met een 218,5 op naam van Emma Vanlandingham met Plus Me Im Shiny [Colonels Shining Gun]. Met een 218,0 claimde Vanlandingham met Diamond Handz [Dun It For Whiskey] tevens de reserve titel. Plaats 3 was voor Thomas. Met Plus Me Im Shiny eindigde Vanlandingham tevens op plaats 7 in L4.
In de $ 5.000 added Prime Time divisie ging de titel naar Bentien, de reserve titel naar Larcombe en plaats 3 met een score 216,5 naar José Vasquez (MEX) met In Survivor Mode [In Like Flinn].
De Duitse Gina Maria Schumacher had zich met 3 paarden voor de L4 finale gekwalificeerd. Met zowel CS Tuned Guns [Colonels Shining Gun] als Reining Royalty [Spooks Gotta Whiz] reed zijn een 216,5 en eindigde op de gedeelde plaats 9. Met Greytest Showman [Lil Ruf Peppy] eindigde zij  met de score 213,5 op; plaats 18. In L1 eindigde de Duitse Sarah Ehrenreich met Spooks Codette [Spooks Gotta Whiz] met de score 214,5 op plaats 5. De Brit George Sternberg Allen reed met Pale Moonlight [Pale Face Dunnit] een 208,0 en eindigde op de gedeelde plaats 25.
Op dit moment worden de Open finales verreden. Bezoek www.nrhafuturity.com voor aanvullende informatie.

©2023 De Quarter Western Online
Foto: Emma Vanlandingham met Plus Me Im Shiny.