$ 100.000 Shoot Out tevens kwalificatie RFM 2024

18 augustus 2023 Uit Door De Quarter

18/08/2023 – Vandaag wordt op het Run For A Million (RFM) evenement in Las Vegas de $ 100.000 added Open Shoot Out competitie verreden met 54 combinaties aan start. Deze wedstrijd geldt tevens als kwalificatiewedstrijd voor de RFM competitie 2024; de top 5 kwalificeert zich.
Ook de recentelijk naar de VS vertrokken Europeanen Cira Baeck (BE) en Gennaro Lendi (IT) komen aan start, alsmede de sinds circa 1 jaar in de VS verblijvende Non Pro ruiter Gina Maria Schumacher (DE). Baeck komt aan start met de 7-jarige hengst Spooks Gotta Outfire [Spooks Gotta Whiz] in bezit van Gomes Barbalho & Weissman; Lendi met de 5-jarige hengst Gee Whiz What A Blue [Spooks Gotta Whiz] in bezit van Thorsport Inc en de 10-jarige merrie Wimpys Smokin Girl [Wimpys Little Step] in bezit van Mark & Kathy Gordon; en Schumacher met de 9-jarige ruin All Right Magnum [Magnum Chic Dream] in bezit van XCS Ranch LLC.
Morgen komen deze drie ruiters tevens aan start in de RFM competitie. De paarden waarmee zij starten zijn ons nog niet bekend.
Bezoek The Run For A Million voor aanvullende informatie.

©2023 De Quarter Western Online