Spooksgottacoolstep en TR Reinman L3 Open Co-Champions

5 november 2023 Uit Door De Quarter

05/11/2023 – Gisteren zijn in Lyon (FR) de NRHA European Derby Open finales verreden. In de $ 30.565 added L2- en $41.777 added L3 finale met respectievelijk 18 en 19 finalisten gaven de ruiters het elkaar niet cadeau en lagen de scores dicht bij elkaar.
L2 kwam met Markus Gebert (DE) in het zadel met de score 224,0 op naam van de 5-jarige hengst Spooksgottacoolstep [Spooks Gotta Whiz] in bezit van Angelika Gebert. De reserve titel ging met een 222,0 naar de 6-jarige hengst Wimpysdreamcometrue [Magnum Chic Dream] in bezit van Celine Stuiber en gereden door Emanuel Ernst (DE). Kim Obenhaus (DE) reed de 8-jarige merrie Gunna B The One [Gunnatrashya] in bezit van Vanessa Zimmermann naar plaats 3.
In L3 deelde Spooksgottacoolstep de titel met de 7-jarige ruin TR Reinman [Shine Chic Shine] in bezit van Christian-Peter Zinsli en gereden door Andrea Costa (IT). Plaats 3 was met een 223,0 voor de 6-jarige ruin Frozen Flame [SG Frozen Enterprize] in bezit van Heike Strambach en gereden door Francesco Pedretti (IT).
De volledige uitslagen zijn te vinden op Showmanager.

©2023 De Quarter Western Online
Fotografie: Wanted. IT