NRHA European Futurity Open deelnemers

21 mei 2023 Uit Door De Quarter

21/05/2023 – De Open voorrondes van de NRHA European Futurity voor 4-jarigen welke vanaf 23 tot en met 27 mei plaatsheeft in de beurshallen van Cremona (IT) worden op woensdag 24 mei verreden. In totaal komen 97 combinaties aan start, waarvan 58 in de met € 186.558 additioneel prijzengeld gedoteerde L4; 47 in L3 (€ 84.799); 44 in L2 (€ 40.703) en 28 in L1 (€ 27.135). 9 Naties zijn vertegenwoordigd: België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Tsjechische Republiek en Zwitserland. Vanuit Nederland is Kristiaan Hermus de enige deelneme en start AK Magnum Lil Wimp [Magnum Chic Dream] in bezit van AK Quarterhorses in L4 en L3. Vanuit België start Bernard Fonck JJ A Spooky Town [Smart Spook] van 7 Heaven Reining Horses, All Money In [Ricochet Rooster] van 23 Quarter Horses en The Spook Is Dun [Spooks Gotta Whiz] van FC American Horses Cerantula in L4. Ann Fonck start MB Iam Giant Gunwhiz [CJ Whiz] van Pascal de Decker, The New Classic [All American Vintage] van Eyal Carmon en CS Redhot N Nifty [Gotta Nifty Gun] van XCS Ranch LLC in L4. Gilles Huyghe start Spooky Smoking Gun [Gunnatrashya] van Jean Louis Coutrot, Shining Gunna Girl [Colonels Shining Gun] van Juliana Szoke en GI Golden Gun [Colonels Shining Gun] van Michael Adams in L4 en L3. Matyas Gobert start Southern Voodoo [Shiners Voodoo Dr] van SV Quarter Horses en SS New Doo [Shiners Voodoo Dr] van AT Reining Dream in L4. Tom van Eyck start El New Mexico [Wimpys Smoking Gun] van Lien van Cauwenbergh in L4, L3 en L2.
De finales worden op zaterdag 27 mei verreden. De actie is live te volgen via https://live.andreabonaga.it/.

©2023 De Quarter Western Online