Deadline inschrijving World Youth Reining Cup 2023 nadert 

8 april 2023 Uit Door De Quarter

08/04/2023 – Vanaf 23 tot en met 27 mei wordt in het raamwerk van Salone del Cavallo Americana in de beurshallen van Cremona (IT) de NRHA European Futurity verreden. Noch het programma van de Euro Futurity, noch van de Salone is tot op heden bekend gemaakt. gemaakt. Wat wel bekend is, is dat tijdens dit evenement de NRHA/RHF/IRHA World Youth Reining Cup wordt verreden. De debuutversie van deze competitie voor jeugdruiters had in 2022 plaats in Avaré, Brazilië. Dit jaar ligt de organisatie in handen van de IRHA (Italian Reining Horse Association). De selectie criteria voor de ruiter die zijn/haar land gaat vertegenwoordigen zijn ter vaststelling aan de desbetreffende affiliatie, maar deze ruiter moet wel NRHA lid zijn. In deze competitie wordt niet met eigen paarden gereden. Paarden worden beschikbaar gesteld en zullen middels een loting aan de deelnemers worden toegekend. Uiterlijk 15 april moet een affiliatie de naam van de vertegenwoordigende ruiter doorgeven. Tot aan heden hebben de volgende naties deelname toegezegd: Argentinië, Australië, Brazilië, Chili, Hongarije, Israël, Italie, Mexico, zuid Afrika, Thailand, Uruguay en de USA.
Op de website van NRHA is via deze link aanvullende informatie te vinden.

©De Quarter Western Online