AC Einsteins In Like en Ruggeri IRHA L2 en L3 Open Futurity Champion

19 november 2023 Uit Door De Quarter

19/11/2023 – 47 Combinaties in totaal kwamen aan start in de finales van de IRHA Open Futurity voor 4-jarigen welke afgelopen vrijdag in Cremona (IT) zijn verreden. Torenhoge scores, zoals we die de afgelopen maanden voorbij hebben zien komen bleven uit. Vermoedelijk had dat te maken met de kwaliteit van de bodem, want veel combinaties ondervonden problemen in de stops en rollbacks.
De $ 5.457 added L1 Futurity Champion titel kwam met de score 216,0 op naam van Iam A Voodoo Dr [Shiners Voodoo Dr] gereden door jeugdruiter Jody Fonck (BE) en in bezit van Jaqueline Seger. In de $ 9.822 added L2 divisie eindigde de combinatie op de gedeelde plaats 7. De L2 Futurity Champion titel alsmede de $ 20.736 added L3 Futurity Champion titel kwam met de score 219,0 op naam van AC Einsteins In Like [In Like Flinn] in bezit van Alessandro Marrapese en gereden door Massimiliano Ruggeri (IT). Sinds mei dit jaar heeft Ruggeri, naast de verdiensten die deze 2 titels met zich meebrengen, > $ 35.631 op naam van de jonge hengst gereden: een veelbelovende combinatie.
De reserve titel in L1 ging met een 214,5 naar Sparkling And Spooky [A Sparkling Vintage] in bezit van Alina Sira Herzlinger en gereden door Jasmin Andersdotter (DE). Plaats 3 was met de score 211,5 voor Chocolate With Rico [Ricochet Rooster] in bezit van 23 QH Azienda Agricola SS en gereden door Alessandro Pinto (IT).
In zowel de L2- als L3 divisie ging de reserve titel met een 218,5 naar GH Walla Walla Donna [Walla Walla Whiz] in bezit van Angelucci Quarter Horses en gereden door Stefano Angelucci (IT). Trede 3 van het podium was krap. Angelucci reed met Frozen Gerda Tari [Frozen Sailor] eveneens in bezit van Angelucci Quarter een 216,5 en dat deden ook Tomas Martinek (CZ) met Westrashya [Gunnatrashya] in bezit van Petr Julina, Christian Baldelli (IT) met Spook Gotta Pistol [Spooks Gotta Whiz] in bezit van Martina Baldelli en Emanuel Ernst (DE) met VH Tony Spark [Smart N Sparking] in bezit van Kathrin Vetter. Baldelli en Ernst kregen wat meer ruimte op trede 3 van het L3 podium.

©2023 De Quarter Western Online
Foto: Massimiliano Ruggeri en AC Einsteins In Like. Foto: Bonaga Communication, IT