MDH Snap In Town en Touroute Thomas L4 Open Futurity Kampioen

23 september 2023 Uit Door De Quarter

23/09/2023 – Met de score 223,0 claimden Jeffrey Touroute Thomas (FR) en MDH Snap In Town [Picolo Spanish] in bezit van Estelle Sole de titel in de $ 5.000 added NRHA Belgium L4  Open Futurity voor 3-jarigen welke gisteren op Reining Center Meertenhof in Grathem (NL) is verreden . De reserve titel was met de score 221,0 voor GPB Catch A Wave [Inferno Sixty Six] in bezit van Domenico Giannitti en gereden door Ann Fonck (BE). Trede 3 van het podium was met een 220,0 voor A Sparkling Step MH [A Sparkling Vintage] in bezit van Jaqueline Seger en gereden door Bernard Fonck (BE). Touroute Thomas claimde tevens de titel in de $ 2.500 added L3 divisie. Hier ging de reserve titel met de score 218,5 naar Single Malt XO [In Like Flinn] in bezit van Katharina Mayer en gereden door Raffaella Colacicco (IT). Trede 3 van het podium werd met een 217,5 gedeeld door Tinkers Chic Gun [Tinker With Guns] in bezit van Michaela Kautz en gereden door Emanuel Ernst(DE); BH Magnum Step Dream [Magnum Chic Dream] in bezit van Katja Jungfer en gereden door Markus Süchting (DE); en Prettywhizprettymade [Spooks Gotta Whiz] in bezit van Jacqueline Seger en gereden door Gilles Huyghe (BE). Colacicco claimde tevens de titel in de $ 2.000 added L2 divisie. De reserve titel was voor Ernst. Trede 3 van het podium was met de score 217,0 voor Bad Boy Cry [Gunners Special Nite] in bezit van BO Ranch en gereden door Bastien Bourgeois (FR). In de $ 1.000 added L1 divisie ging de titel met de score 213,5 naar Cora Magnum Paleface [Magnum Chic Dream] in bezit van Francisco Gonzales Merino en gereden door June Martinez de Rituerto (SP). De reserve titel werd met een 212,5 gedeeld door SG Exx Colonel [Exxcaliber] in bezit van Barbara Hüntelmann en gereden door Denis Hermann (DE); PM Ben Gotta Whiz [Reining Whiz] in bezit van Piet Mestdagh en gereden door Amelie Roman (FR); en Banjos Smart Face RH [Paleface Dunnit] in bezit van Ricarda Hucke en gereden door Maria-Katharina Fichtel (DE).
De $ 49.900 added Open Futurity voor 3- en 4-jarige paarden wordt vandaag verreden.
Deelnemerslijsten en uitslagen zijn te vinden op www.showmanager.info. Live streaming wordt verzorgd door westernsport tv.

©2023 De Quarter Western Online
Foto: MDH Snap In Town en Jeffery Touroute Thomas. Foto: RCM Fotografie, NL