De NRHA miljoenen uit 2021

4 januari 2022 Uit Door De Quarter

04/01/2022 – De NRHA balans over 2021 is opgemaakt.
3 Open ruiters passeerden de mijlpaal van $ 1 miljoen aan NRHA verdiensten. Om te beginnen, de van origine Nederlander Ruben van Dorp, sedert jaren gevestigd op de Cinder Lakes Ranch in Aubrey, Texas. Van Dorp is de allereerste Nederlander met de $ 1 Million Rider status. Mogelijk volgt er dit jaar een tweede Nederlander. Jimmy van der Hoeven sluit 2021 af met $ 706.719 aan NRHA verdiensten op zijn naam. De Zwitserse Non Pro ruiter Gina Maria Schumacher nadert de mijlpaal met $ 847.300 aan NRHA verdiensten op haar naam. Never say never. De overige 2 nieuwe $ 1 Millon ruiters zijn de Italiaan Gennaro Lendi en de Amerikaan Dany Tremblay.
2 Open ruiters passeerden de mijlpaal van $ 2 miljoen aan NRHA verdiensten. Dat zijn de Amerikanen Brian Bell en Vaughn Zimmerman.
1 Non Pro ruiter passeerde de mijlpaal van $ 3 miljoen aan NRHA verdiensten. Dat is de Amerikaanse Mandy McCutcheon. Zij sluit zich als eerste vrouw aan bij Shawn Flarida, Andrea Fappani, Tim McQuay en Craig Schmersal.
1 Open ruiter passeerde de mijlpaal van $ 7 miljoen aan NRHA verdiensten. Dat is de van origine Italiaan Andrea Fappani. Fappani is de allereerste ruiter die deze mijlpaal heeft bereikt.
4 Personen bereikten de status van NRHA $ 1 miljoen eigenaar: de Zwitserse Corinna Schumacher, de Amerikaan Casey Hinton, de Canadees Andre De Bellefeuille en de Amerikaan Robert Santagata.
1 Onderneming bereikte de status van NRHA $ 2 miljoen eigenaar: het Amerikaanse Smart Like Juice Inc.
Het nageslacht van Not Ruf At All [A Sparkling Vintage] passeerde de grens van $ 1 miljoen aan NRHA verdiensten.
Het nageslacht van Shiners Voodoo Dr [Shining Spark] passeerde de grens van $ 2 miljoen aan NRHA verdiensten.
Het nageslacht van Spooks Gotta Gun [Grays Starlight] en Hollywoodstinseltown [Hollywood Dun It] passeerde de grens van $ 3 miljoen aan NRHA verdiensten.
Het nageslacht van Gunnatrashya [Gunner] en Gunners Special Nite [Gunner] passeerde de grens van $ 5 miljoen aan NRHA verdiensten. Het nageslacht van Gunnatrashya passeerde in hetzelfde jaar de grens van $ 6 miljoen aan NRHA verdiensten.
Het nageslacht van Magnum Chic Dream [Smart Chic Olena] en Smart Spook [Smart Chic Olena] passeerde de grens van $ 7 miljoen aan NRHA verdiensten.
Het nageslacht van Wimpys Little Step [Nu Chex To Cash] passeerde de grens van $ 12 miljoen aan NRHA verdiensten.
Het nageslacht van Gunner [Colonelfourfreckle] passeerden de grens van $ 13 miljoen aan NRHA verdiensten. Gunner is de allereerste $ 13 miljoen vererver.

©2022 De Quarter Western Online