World Reining Championship team competitie Junior Riders

6 juli 2023 Uit Door De Quarter

06/07/2023 – Vandaag strijden de Para Reiners en de Amateur- en Open Senior Riders om zowel de titels in de team competitie als een finaleplaats in de individuele competitie van het World Reining Championship dat momenteel op CS Ranch in Givrins (CH) wordt verreden. De individuele finales voor de Amateur- en Open Senior Riders worden zaterdag 8 juli verreden, de individuele finale voor de Para Reiners morgen. Aansluitend komen de Junior Riders (14-18) aan start in de € 5.500 added team competitie, tevens kwalificatieronde voor de € 8.500 added individuele finale welke op zaterdag 8 juli wordt verreden. Dit zijn de deelnemers aan de Junior competitie.
Team België: Elias Van Nueten met Big Bad Chex, Hayley Verlinden met Heaven 77, Lieke Bax met Girly Gump BB en Angeline Tournay met Missedouttinseltown.
Team Frankrijk: Joana Sequeira met Fury Sweetlove Dream, Jules Blandin met Piccola Snappy Dude, Matt Legrand met Rooster Nic, Sarah Rovina met Wimpys Best Stop en Roman Brichaux met PM Mc Laren Whiz (individueel).
Team Duitsland: Ayleen Schmid met Custom Knick Nic, Christin Beisel met Spark Little Dun, Chiara Frank met Shine Gun Run, Charlotte Henkelmann met Skittels en Thea Maschalani met A Sparkling Glo (individueel).
Team Italië: Camilla Orlandini met Sparkwest, Isabella Righi met Poker Jaba Antinori, Giulia Travagli met KN Skeets Blasterdun, Tobia Cesare Lonati met Sevenchextocash, Elia Kompatscher met Whizdom Shines (individueel) en Lorenzo Ranucci met Broadlysnapper (individueel).
Team Zwitserland: Nanina Staub met Whizkeywood, Aita Staub met Arc Sangers Walla, Laila Staub met Xtra Voodoo Crème, Sophia Staub met Sailorsarcofpride BB en Svenja Wolf met Peppy Smartsailor (individueel).
Oostenrijk individueel: Sophie-Marie Mündl met Star Miss Dunitwhiz en Ranziska Pühringer met Red Pine Command.
Tsjechische Republiek individueel: Tomas Hruska met JJ Luigi Whiz en Nicolas Pavel met SK Cash To Gun.
Bezoek www.world-reining.com voor aanvullende informatie.

©2023 De Quarter Western Online