Halter medailles op EK Quarter Horses

7 augustus 2023 Uit Door De Quarter

07/08/2023 – Gisteren zijn in de Ostbayernhalle in Rieden-Kreuth (DE) de Halter klassen van het Europees Kampioenschap voor Quarter Horses afgerond. Naast de eerder vermelde titels en gouden medailles voor de 8-jarige ruin Dew Not Touch [A Touch Of Sudden] van Marjolijn Gray (NL) in zowel de categorie Performance Halter Geldings Open als -Amateur, werden er door de Nederlandse en Belgische deelnemers meerdere medailles gewonnen.
Itsasouthernromance [Itasouthernimpulse] van Esther van de Grootheveen (NL) werd door Sarah de Weerd (NL) voorgebracht in de rubriek 3-year-old Geldings Open en door Esther zelf in de rubriek 3-year-old Geldings Amateur. In beide divisies werd de ruin uitgeroepen tot Reserve Champion gepaard gaand met de zilveren medaille. In de Amateur divisie won Nancy van Aken (NL) met Its A Goodbar Thing [Mechanic] brons. In de rubriek Aged Geldings Open bracht Barbara Ceusters (BE) de 4-jarige Nobodyz Business [Its A Southern Thing] van Nancy van Aken voor en claimde de reserve titel en het zilver. In de rubriek Performance Halter Geldings Amateur deed Nancy hetzelfde, zij claimde eveneens de reserve titel en het zilver. In de Rubriek Performance Halter Mares Amateur won Nancy met de 5-jarige merrie In My Blood [Original Cowboy] het brons.

©2023 De Quarter Western Online
Foto: Nancy van Aken en Nobodyz Business. Foto: Art&Light Photography, DE