Eerste finales EK Quarter Horses

10 augustus 2023 Uit Door De Quarter

10/08/2023 – Vandaag worden in de Ostbayernhalle in Rieden-Kreuth (DE) de eerste finales van het Europees Kampioenschap voor Quarter Horses verreden. Diverse Nederlandse en Belgische combinaties hebben zich voor een of meerdere finales gekwalificeerd. Jamie Verkerk (NL) komt vandaag in de finale Senior Reining Open aan start met de in eigen bezit zijnde  7-jarige hengst Whiz Smoking Boots [Wimpys Smoking Gun]. Met dit paard kwalificeerde Verkerk zich tevens voor de finale Working Western Rail Open (zaterdag) en Senior Ranch Riding Open (zondag). In de overige finales die vandaag worden verreden komen geen Nederlandse of Belgische combinaties aan start.
Bezoek www.ecqh.de voor aanvullende informatie.

©2023 De Quarter Western Online
Foto: Jamie Verkerk en Whiz Smoking Boots. Foto Art&Light Photography, DE