Carlo Ambrosini wereldkampioen Amateur Senior Riders

9 juli 2023 Uit Door De Quarter

09/07/2023 – De Italianen waren sterk in de € 20.000 added individuele finale van het World Reining Championship Amateur Senior Riders welke gisteren op de CS Ranch in Givrins (CH) is verreden. Met een score 223,0 claimde Carlo Ambrosini met de 7-jarige hengst BMS Walla Getcha Gun [Walla Whiz Crome] de titel en de gouden medaille en Vittorio de Iulio eindigde met de 6-jarige hengst MR Magic Chex [ARC Magic Enterprise] met de score 219,0 op trede 3 van het podium. De reserve titel was met een score 220,0 voor de Fransman Alexandre Giarratano en de 5-jarige hengst The Electric Bandit [Dont Miss My Guns].
De Belg Bert Coeckelberghs kwam met de 7-jarige merrie Gunna Be Delicious [Gunnerlicious] als laatste aan start. In de team competitie had deze combinatie met de score 216,5 de leiding genomen. De verwachtingen waren hoog gespannen, maar een 223,0 was buiten handbereik. Met de score 216,5 eindigde de combinatie op plaats 7.

©2023 De Quarter Western Online

Foto: Carlo Ambrosini en BMS Walla Getcha Gun. Foto: Tom Hautmann, DE