Non Pro Euro Futurity finales beneden peil

27 mei 2023 Uit Door De Quarter

27/05/2023 – De NRHA European Non Pro Futurity finales welke gisteren in Cremona (IT) zijn verreden gaan de boeken in als beneden peil. Slechts 50 procent van de in totaal 32 deelnemende combinaties reed een gemiddelde score 70,0 of hoger. De ondermaatse scores waren zeker niet altijd te wijten aan fouten, maar eerder aan het slordig tot slecht uitvoeren van de diverse manoeuvres. De betere proeven kwamen van Italiaanse finalisten. Met de score 218,5 claimden Matteo Capello (IT) en Shya Shine [Shine Chic Shine] de L4 Futurity Champion titel. De L4 Reserve Champion-, alsmede de L3 Champion titel waren met de score 216,5 voor Anthony de Lorenzis (IT) en AC Joe Spooks [Lil Joe Cash]. De L3 Reserve Champion titel ging met de score 216,0 naar Carlo Ambrosini (IT) en Bliss Bobette San [In Like Flinn]. De L2 Champion titel was met de score 215,5 voor Dries Verschueren (BE) en GP Sparkin N Muffin [Smart N Sparking]. Elia Kompatscher (IT) en Spookly Spark [Spark N Whiz] claimden met een 214,5 zowel de L2 Reserve Champion- als de L1 Champion titel. De L1 Reserve Champion titel ging met een 213,0 naar Goiele Antonio Foti (IT) en Lampo Is Comin [SDP Justice Is Coming].
De Open finales worden vanmiddag en vanavond verreden en zijn live te volgen via https://live.andreabonaga.it/.

©2023 De Quarter Western Online

Foto: Matteo Capello en Shya Shine. Foto: Bonaga Communication. IT.