4 NRHA European Derby NP titels voor Jody Fonck

4 november 2023 Uit Door De Quarter

04/11/2023 – Met de spectaculaire score 223,0 claimde de Belgisch jeugd ruiter Jody Fonck met de 7-jarige ruin Smart Spooky Joe [Lil Joe Cash] in de NRHA European Derby Non Pro finales die gisteren in Lyon (FR) zijn verreden zowel de Youth- als L2-, L3- en L4 Derby Champion titel. Jody heeft het druk Vandaag komt zij met de 5-jarige hengst Sail On Chexx [Chexolution] in bezit van Eyal Carmon aan start in de L1 Open finale en met de 6-jarige hengst Arnels Spat Olena[Spat Olena] in bezit van Sabrina Adam in de L1- L2- en L3 Open finale. Heel bijzonder.
Met een 220,0 claimde Nanina Staub (CH) met de 8-jarige ruin Oak Smoking Face [Pale Face Dunnit] de reserve titel in de jeugd divisie. Plaats 3 op het podium was met een 211,5 voor Thea Karasova (CZ) en de 6-jarige merrie Wimpy N Mercedes [Mercedes Rooster]. De reservetitel in zowel L2, L3 als L4 ging met een 221,5 naar Georgia Wilk (DE) en de 6-jarige merrie Pretty Whiz Chic [Winnie The Boo]. Dries Verschueren (BE) en de 7-jarige hengst GP A Spook In Town [Hollywoodstinseltown] plaatsten zich met een 221,0 3de in zowel de L2-, L3- als L4 divisie. De L1 Derby Champion titel ging met een 215,0 naar Laura Kraft (DE) en de 6-jarige ruin Incredible Spook [Best Spook], de reserve titel met een 214,5 naar Erik Verschueren (BE) en de 8-jarige ruin HR Spooks Revolution [Spooks Gotta Whiz] en plaats 3 op het podium met een 213,0 naar Finja Florian (DE) en de 7-jarige ruin Bang Bang Pistol [Gunnatrashya].

©2023 De Quarter Western Online
Foto: Jody Fonck en Smart Spooky Joe. Foto: Wanted, IT