Americana 2023 in volle gang

7 september 2023 Uit Door De Quarter

07/09/2023 – Gisteren heeft Americana haar deuren geopend voor het publiek. Dit jaar vindt dit prestigieuze evenement plaats in Friedrichshafen (DE). Een van de hoogtepunten van het programma gisteren was de voorronde voor de € 50.000 added NRHA Bronze Trophy Open finale welke op vrijdag 8 september wordt verreden met 15 finalisten  aan start, waaronder Ann Fonck (BE) met Spook Unchained in bezit van Anna Reinhart (score 220,5) en GP A Spook In Town in bezit van Golden Paint Ranch (218,0), Bernard Fonck (BE) met ND Pop Gun Trash in bezit van Natalie Derua (218,5) en Mello Yello Jersey in bezit van Kay Schröder (218,5) en Quentin Galliere (BE) met Tinsel Whizington in bezit van Sharon de Groot (217,0). Met de score 224,0 nam Nico Sicuro (IT) met Colonel Dancing Gun in bezit van Quarter Dream SRL niet alleen de leiding in de Open divisie, maar claimde tevens de titel in de € 8.000 added Intermediate Open divisie welke gelijktijdig werd verreden.
American 2023 heeft een bijzonder gevarieerd programma. Diverse Nederlandse en Belgische ruiters nemen aan verschillende klassen deel. Bezoek www.americana.de voor aanvullende informatie. Uitslagen en deelnemerslijsten zijn te vinden op showmanager.

©2023 De Quarter Western Online
Foto: Nico Sicuro en Colonel Dancing Gun. Foto: 8Photo Agency, IT