World Reining Championship van start met Para Reining

5 juli 2023 Uit Door De Quarter

05/07/2023 – Morgen gaat op CS Ranch in Givrins (CH) het World Reining Championship 2023 van start met de € 1.000 added Para Reining Team Competition, tevens kwalificatie voor de € 1.000 added individuele competitie welke op vrijdag 7 juli wordt verreden. 9 Atleten komen aan start: Paolo Pettena (IT), Paolo Muserra (IT), Martina Panizza (IT), Nicoló Maggi (IT), Sara Borgonovo (IT), Nicola Tustain (GB), Wayne Micha (GB), Ophelie de Favitski (FR) en Elinor Switser (DE). In tegenstelling tot de reguliere Reining competitie kunne teams bij Para Reining gevormd worden door 2 combinaties. De Italianen en Britten presenteren een nationaal team; Frankrijk en Duitsland vormen een combinatieteam. In de individuele competitie vertegenwoordigen De Favitski en Switser elk hun eigen natie.
Bezoek www.world-reining.com voor aanvullende informatie.

©2023 De Quarter Western Online