Covarel Limited NP Champion, Pouzol Intermediate NP Champion

15 juli 2023 Uit Door De Quarter

15/7/2023 – De Franse ruiters waren sterk in zowel de $ 2.000 added NRHA European Affiliate Championship (EAC) Limited Non Pro klasse als de $ 4.000 added NRHA EAC Intermediate Non Pro klasse welke gisteren op de CAS Ranch in Givrins (CH) klasse in klasse zijn verreden met respectievelijk 34 en 20 combinatie aan start. De Limited Non Pro klasse kwam met de score 214,0 op naam van Lou Covarel met de 13-jarige ruin Big Chex Olena [Big Chex To Cash]. Laura Pouzol claimde met de 7-jarige hengst Tricky Vobinda Whiz [CJ Whiz] met de score 213,5 niet alleen de Limited Non Pro reserve titel, maar tevens de Intermediate Non Pro titel. Plaats 3 in de Limited Non Pro klasse was met de score 212,5 voor Martina Zelena [CZ) met de 8-jarige ruin Whensungoesdown [Kiowas Smokingun]. In de Intermediate Non Pro klasse claimden Peter Arnet (CH) met de 5-jarige hengst Whizkers [Spooks Gotta Whiz] met de score 213,0 de reserve titel. Plaats 3 van het podium werd gedeeld door Siebe van Bekhoven (BE) met de 8-jarige ruin WS Check My Pedigree [Wimpys Smoking Gun] en Pia Andreassen (NO) met de 7-jarige ruin Gunna Spook [Spooks Gotta Gun] die beiden de score 211,5 reden.

©2023 De Quarter Western Online

Foto: Laura Pouzol en Tricky Vobinda Whiz. Foto: Tom Hautmann, DE