Over ons

Welkom op de website van De Quarter

De Quarter is sinds 1994 het toonaangevende Nederlandstalige onafhankelijk vakblad en marktleider op het gebied van de westernsport. De Quarter biedt redactioneel een variatie aan onderwerpen aangaande de sport. Interviews, training, wedstrijden, disciplines, nieuws, medisch, fokkerij: u noemt het, wij schrijven er over. Hoewel ons afzetgebied zich voornamelijk over Nederland en BelgiĆ« uitstrekt, heeft De Quarter ook in andere Europese landen een reputatie opgebouwd. Kortom: wie geĆÆnteresseerd is in de sport, is geĆÆnteresseerd in De Quarter.

De Quarter verschijnt zes keer per jaar. Het tarief voor een abonnement op De Quarter bedraagt voor Nederland ā‚¬ 46,00 en voor Europa ā‚¬ 65,00, inclusief 6% BTW en verzendkosten. Abonnementen zijn tot wederopzegging voor onbepaalde tijd geldig en worden elk opeenvolgend jaar automatisch voor een periode van 12 maanden verlengd tegen het dan geldende abonnementstarief. Opzegging van het abonnement kan alleen schriftelijk geschieden, met inachtneming van de opzegtermijn van 30 dagen vĆ³Ć³r ingang van de nieuwe abonnementsperiode.

Bekijk ook eens onze advertentietarieven. De Quarter is een interessant medium voor ondernemers. Met een advertentie in De Quarter bereikt u gegarandeerd een interessante en explosief groeiende doelgroep.


error: Content is protected !!