Non Pro finalisten NRH Futurity staan deels vast

28/11/2018 – De voorrondes van de met $ 237.000 additioneel prijzengeld gedoteerde NRHA Non Pro Futurity zijn verreden en de combinaties die zich rechtstreeks voor de finale hebben gekwalificeerd staan vast. In L4 en de Prime Time divisie gaan James Morgan en de merrie Tracy Tinseltown [Hollywoodstinseltown] met de score 219,5 aan de leiding. In L3 reden Samantha Smith en de hengst Neverthoughtiwould [Hollywoodstinseltown] de top score 218,5. In L2 en L1 reden zowel Georg Lawrence en de hengst Time For The Gunshow [Gunners Special Nite] als Daniele Whitney en de hengst Absolute Gunner [Colonels Smoking Gun] de top score 217,5. In de jeugd divisie gaan Cade McCutcheon en de hengst Alpha Brave Heart [Gunners Special Nite] met de score 219,0 aan de leiding.
De Duitse Gina Maria Schumacher reed met de hengst Chic Needsacocktail [Wimpyneedsacocktail] een 215,5 en kwalificeerde zich voor de L4 finale. De Zweed Felix Larsson en de ruin Special Starry Nite [Gunners Special Nite] kwalificeerden zich met de score 215,0 voor de L3, L2 en L1 finale. De Duitse Sarah Ehrenreich en de merrie Gunners Special Gal [Gunners Special Nite] reden een 214,5 en kwalificeerde zich voor de L2 en L1 finale.
Vandaag kan een handjevol ruiters in de troostronde alsnog een ticket voor de finales bemachtigen, waaronder Schumacher en de hengst CS Dreamin Of Chics (L4), Larsson en Special Starry Nite (L4), Ehrenreich en Gunners Special Gal (L4 en L3) en de Oostenrijkse Tina Künstner-Mantl en de merrie JP Vickie Barcelona [Hang Ten Surprize] (L4, L3 en L2).
De Nederlandse Margot van Doorne reed met de hengst Tennessee Whizkey [Whizkey N Diamonds] de score 202,5 wat niet voldoende was voor een kwalificatie, maar het is natuurlijk wel ontzettend speciaal om als eerste Nederlandse ruiter in de geschiedenis op de NRHA Non Pro Futurity aan start te komen.

©2018 De Quarter

Foto: James Morgan en Tracy Tinseltown. Foto: Waltenberry, USA


Comments are closed.

« »

error: Content is protected !!
UA-61231347-1