European Derby Uitbetalingtabel C

10/10/2017 – Het staat niet in het NRHA regelboek en er is niet over gecommuniceerd, maar het staat gedrukt op pagina 5 van de European Derby condities: Uitbetalingtabel C.
Bij het Single Payout systeem dat de NRHA op de European Derby 2017 introduceert (op de Amerikaanse Derby 2018 blijft alles vooralsnog bij het oude) wordt in zowel de Open- als Non Pro divisie één voorronde en één finale. De finalisten worden uitbetaald volgens Uitbetalingtabel C.
Na het rijden van de finale wordt de ruiter met de hoogste score benoemd tot Level 4 Champion, ongeacht zijn/haar startgerechtigdheid, en krijgt het percentage van het totaal beschikbare prijzengeld uitbetaald dat correspondeert met plaats 1 in het eindklassement.
De ruiter met de volgende hoogste score, niet zijnde een Level 4 ruiter en niet reeds benoemd tot Level 4 Champion, wordt benoemd tot Level 3 Champion en krijgt het percentage van het totaal beschikbare prijzengeld uitbetaald dat correspondeert met zijn/haar plaatsing in het eindklassement.
De ruiter met de volgende hoogste score niet zijnde een Level 4 of Level 3 ruiter en niet reeds benoemd tot Champion van een ander Level, wordt benoemd tot Level 2 Champion en krijgt het percentage van het totaal beschikbare prijzengeld uitbetaald dat correspondeert met zijn/haar plaatsing in het eindklassement.
De Level 1 Champion is de Level 1 ruiter met de hoogste score die niet reeds is benoemd tot Champion van een ander Level en krijgt het percentage van het totaal beschikbare prijzengeld uitbetaald dat correspondeert met zijn/haar plaatsing in het eindklassement.
Door hier te klikken, ga je naar Uitbetalingtabel C.

©2017 De Quarter


Comments are closed.

« »

error: Content is protected !!
UA-61231347-1