Nederlands

Elementa Masters Winter&Spring Edition

12/02/2020 РEn wéér zorgt het Italiaanse Elementa voor een revolutie. In 2019 kende de door de NRHA bekrachtigde > $ 200.000 added Elementa Masters Première een ongekend groot aantal deelnemers. Elementa introduceert nu de Elementa Masters Winter&Spring Edition, bestaande uit 3 wedstrijden. De 1ste wedstrijd is de met $ 150.000 additioneel prijzengeld gedoteerde Elementa Masters Winter Show, een door de AQHA bekrachtigd AQHA Special Event. De wedstrijd heeft plaats vanaf 28 februari tot en met 1 maart in Le Arene, gelegen in de heuvels van Corropoli in de provincie Teramo, regio Abruzzo. Uitgeschreven zijn AQHA L1, L2, L3 en L4 Open Junior- en Amateur Reining klassen voor 4- en 5-jarige paarden, L1, L2, L3 en L4 AQHA Open Senior- en Amateur klassen voor 6-jarige paarden en ouder en voorrondes voor het National Reining Championship toegankelijk voor paarden van alle leeftijden en elk ras.
Hoewel de wedstrijd niet door de NRHA is bekrachtigd, wordt wel het principe van het  NRHA nivelleringsysteem toegepast, ook al kent de AQHA dit systeem niet. Gerechtigde deelname aan een bepaald niveau is gebaseerd op ofwel NRHA verdiensten of het AQHA nivelleringssysteem. Verdiensten tellen niet mee voor de NRHA records. Voor de AQHA kunnen punten worden behaald gebaseerd op het aantal deelnemende Quarter Horses in een bepaalde klasse. De overige 2 wedstrijden uit de Elementa Masters Winter&Spring Edition worden in het najaar gepland. Naar verwachting zullen deze 2 wedstrijden door de NRHA worden bekrachtigd.
Bezoek voor aanvullende informatie, condities voor deelname en het inschrijfformulier www.elementamasters.com.

©2020 De Quarter


error: Content is protected !!