Nederlands

Cavalli a Roma zonder Reining

04/02/2020 – Sinds 2015 was de Rome Shoot In, jaarlijks georganiseerd in het raamwerk van Cavalli A Roma in de beurshallen van Rome, de opening van het Europese reining seizoen. Ruiters konden rekenen op een vette prijzenpot en het publiek kreeg een voorproefje te zien van wat in het competitiejaar verwacht kon worden. Het afgelopen jaar kwamen de met heel veel additioneel prijzengeld gedoteerde wedstrijden als paddenstoelen uit de grond geschoten. Ruiters moesten keuzes maken en dat resulteerde onder andere in een dramatische daling van het aantal deelnemers op de Rome Shoot In. Daar waar in 2016 nog 32 combinaties meereden in de Open klasse, was dit aantal in 2019 gereduceerd tot slechts 15. Het komt dan ook niet als een verrassing dat Reining dit jaar geen deel meer uitmaakt van dit prachtige paarden evenement.
Cavalli a Roma heeft dit jaar plaats vanaf 13 tot en met 16 februari.

©2020 De Quarter


error: Content is protected !!