Nederlands

Snip O Gun NRHA $ 1 Miljoen merrie

19/01/2020 – Snip O Gun is nummer 3 in het rijtje van elite merries waarvan de nakomelingen meer dan $ 1 miljoen hebben verdiend in de NRHA competitie. De in 1993 geboren merrie is een dochter van One Gun uit Miss Kim O Lena en eigendom van Hilldale Farm. De merrie produceerde grote namen. De meest bekende in de industrie zijn Inferno Sixty Six, Big Chex To Cash en Hot Smokin Chex. In totaal hebben 17 nakomelingen van de merrie bijgedragen aan het bereiken van de mijlpaal. Hiermee sluit de merrie zich aan bij Ebony Shines en Dun It For Chex. Ebony Shines [Shining Spark x Ebony Whiz] bereikte de mijlpaal in 2018 en Dun It For Chex [Hollywood Dun It x Silver N Blue Chex] in 2019.
Snip O Gun is zelf nimmer op wedstrijd uitgebracht. In 2019 is de merrie ingewijd in de NRHA Hall Of Fame.

©2020 De Quarter

Foto: Waltenberry, VS


error: Content is protected !!