Nederlands

Sharon de Groot plaatst zich voor IRHA Futurity finales 3-jarigen

25/11/2019 – Gisteren zijn in Cremona (IT) de voorrondes van de Italiaans Non Pro Futurity voor 3-jarigen verreden met in totaal 51 combinaties aan start. Als enige Nederlandse deelnemer kwalificeerde Sharon de Groot zich met de door haar zelf gefokte 3-jarige hengst Tinsel Whizington [Tinsel Jac x Conquistador Sis (Conquistador Whiz)] met de score 208,0 voor zowel de L4 als L3, L2 en L1 finale. De proef verliep niet geheel foutloos; in de finales valt daarom zeker nog winst te boeken.
In L4 en L3 ging de Italiaan Fabio de Iulio met RS Cronos Jac [RS Great Jac Feona x RS Shadow Olena (Spat Olena)] met de score 215,5 aan de leiding. In L2 was dat de Italiaan Gabriele Carrarini met CG Smart N Gold [ARC Surprising Smart x ARC Girl Chic N Gold (Chic Please)] met de score 215,0 en in L1 de Duitse jeugdruiter Franziska Wallner met Shes Jerseylicious [Yellow Jersey x Shiney Enterprise (Smart And Shiney)] met de score 213,0. De combinaties die zich rechtstreeks voor de finales hebben geplaatst staan sinds gisteren vast. Van de afvallers krijgt een aantal morgen een herkansing in de troostronde. De finales worden op vrijdag 29 november verreden.
Bezoek www.futurity.it voor aanvullende informatie.

©2019 De Quarter

Foto: Sharon de Groot en Tinsel Whizington. Foto: Andrea Bonaga, IT


error: Content is protected !!