Nederlands

Dean Brown nieuwste NRHA $ 1 Million Rider

24/11/2019 – NRHA heeft bekend gemaakt dat Dean Brown de grens van $ 1 miljoen aan NRHA verdiensten is gepasseerd. De van origine Canadees Brown is trainer op de Santa Hill Ranch in Campbell Hall in de staat New York, eigendom van Robert en Arlene Santagata. Recentelijk won Brown met SHR Sweet Sugar Joe [Lil Joe Cash x Spooks Sugar Rose (Smart Spook)] in eigendom van Santagata op de All American Quarter Horse Congress in Ohio de reserve titel in de L4- en de titel in de L3 Open Futurity. Daarmee werd een bedrag van >$ 29.000 op zijn record bijgeschreven, voldoende om de magische grens te passeren. De allereerste NRHA $ 1 Million Rider was wijlen Bill Horn. Horn passeerde de magische grens in 1995. Brown is de 29ste ruiter die deze status verwerft. Onder hen 6 Europeanen: de Italiaan Andrea Fappani (2006), de Oostenrijker Rudi Kronsteiner (2011), de Belg Bernard Fonck (2012), de Italiaan Franco Bertolani (2017), de Belgische Cira Baeck (2018) en de Belgische Ann Fonck (2019).

©2019 De Quarter

Foto: Dean Brown en SHR Sweet Sugar Joe. Foto: Shane Rux, Quarter Horse Congress, USA


error: Content is protected !!