Nederlands

Bijna tijd voor de IRHA/IRHBA € 430.000 added Futurity voor 3-jarigen

13/11/2019 – Op dit moment wordt in Le Pin (FR) de Franse Futurity verreden die door velen wordt aangegrepen als opwarmer voor de € 430.000 added Italiaanse Futurity voor 3-jarigen en de € 50,000 added Italiaanse Futurity voor 4-jarigen welke vanaf 22 tot en met 30 november in de beurshallen van Cremona (IT) worden verreden. Het aantal deelnemers in Cremona is aanzienlijk. 117 Combinaties in de Open Futurity voor 3-jarigen; 56 in de Non Pro Futurity voor 3-jarigen; 81 in de Open Futurity voor 4-jarigen; en 79 in de Non Pro Futurity voor 4-jarigen.
In de Open Futurity voor 3-jarigen staan de volgende Belgische combinaties op de deelnemerslijst:
☺ Matyas Gobert met Heez CJ Whiz GG en D Santa Whiz.
☺ Cira Baeck met Lil Joe Whiz BB, Nightcrawler en Lil Voodoo Chic.
☺ Bernard Fonck met Smart Spooky Joe, GP A Spook In Town en Great Sun Of A Gun.
☺ Ann Fonck met BMS Whizalotofgold en Lil Trouble Spook.
In de Non Pro Futurity voor 3-jarigen staat de volgende Nederlandse combinative op de deelnemerslijst:
☺ Sharon de Groot met Tinselwhizington.
In de Open Futurity voor 4-jarigen staan de volgende Belgische combinaties op de deelnemerslijst:
☺ Matyas Gobert met Wild West Walla.
☺ Cira Baeck met Sparksmokinangel RD.
☺ Ann Fonck met Smart Little Ruffle en Smart Ruffle.
De voorrondes starten op vrijdag 22 november tot en met dinsdag 26 november. De Open- en Non Pro Futurity finalisten voor 4-jarigen worden beslist in één voorronde, de Open Futurity finalisten voor 3-jarigen wordt beslist in twee voorrondes en de Non Pro Futurity finalisten voor 3-jarigen in één voorronde en een consolerende ronde. De finales voor 4-jarigen worden op donderdag 28 november verreden, de Non Pro finales voor 3-jarigen op vrijdag 29 november en de Open finales voor 3 jarigen op zaterdag 30 november.
Bezoek www.itrha.com voor aanvullende informatie en de complete deelnemerslijsten.

©2019 De Quarter


error: Content is protected !!