Nederlands

Fantastische Elementa Masters Freestyle Reining in Verona

11/11/2019 – De $ 50.000 added Elementa Masters Premiere Freestyle Reining die op zaterdagavond tijdens de Fiere Cavalli in Verona (IT) is verreden was een enorm succes. De ene fraaie proef na de andere werd aan het massaal aanwezige publiek voorgeschoteld. De Belgische Wonder Woman Cira Baeck en de 6-jarige hengst Phantom Face [Pale Face Dunnit] van de Italiaanse Cecilia Fiorucci overtuigden zowel jury als publiek en met de score 213,0 claimde de combinatie de titel. Eerder op de avond had de combonatie met de score 225,5 de co-Reserve Champion titel in de $ 101.000 added Open klasse gewonnen.
Goede tweede met de score 230,5 was de Italiaan Giovanni Masi aan boord van de 11-jarige hengst Majestic Okie [Okie Dun It Too] van de Italiaanse Katherine Dejori. Geheel gekleed in klassieke Engelse stijl, inclusief zadel, reed ook hij begeleid door Bon Jovi’s “It’s my life” een fantastische proef. Gennaro “Rambo” Lendi en de 10-jarige hengst Yankee Gun [Rowdee Yankee] van de Italiaan Marco Meli klommen met de score 228,5 trede3 van het podium.

Een kippenvel moment veroorzaakte de Duitse Gina Maria Schumacher met de 6-jarige hengst Lilbellicimo Wimp BB [Wimpys Little Step]. Geheel gekleed in Ferrari Formule 1 outfit, zowel ruiter als paard, compleet met vleugel en al, gaf zij een eerbetoon aan haar vader Michael, 7-voudig Formule 1 wereldkampioen. Hoewel het niet de winnende proef was, was het wel de proef die een diepe indruk achterliet, een optreden om veel respect voor te hebben.

©2019 De Quarter

Foto: Cira Baeck en Phantom Face. Foto: Andrea Bonaga, IT


error: Content is protected !!