Nederlands

Equita Lyon komt er aan

27/10/2019 – Over enkele dagen, vanaf 30 oktober tot en met 3 november, gaat in Chassieux-Lyon (FR) de 25 editie van Equita Lyon van start met ook dit jaar weer veel westernsport op het programma: Reining, inclusief Open en Non Pro L4 en L2 Futurity klassen, het NCHA Europees Kampioenschap Cutting, Ranch Sorting, Barrel Race, Pole Bending en Performance klassen voor American Appaloosas, American Paint Horses en American Quarter Horses. Een belangrijke graadmeter voor de posities op de NRHA wereldranglijst zijn de Open- en Non Pro Reining klassen; vooral voor de Belgische ruiters. Dit jaar voorziet Equita Lyon in een $ 15.000 added Open-, $ 7.000 added Intermediate Open-, $ 8.000 added Non Pro-, en $ 3.000 added Intermediate Non Pro klasse. De Non Pro Grand Prix, zoals deze wordt genoemd, wordt op zaterdag 2 november verreden en de Open Grand Prix op zondag 3 november.
Bezoek www.equitalyon.com voor het volledige programma.

©2019 De Quarter


error: Content is protected !!