Nederlands

Digitaal magazine Horsense vanaf nu gratis

23/10/2019 – Goed nieuws voor Reining liefhebbers. Zoals bij velen bekend, introduceerde de Italiaan en NRHA Professional Gennaro Lendi in 2018 het digitale magazine Horsense, verkrijgbaar tegen betaling. Horsense is geheel toegespitst op Reining en haar hoofdrolspelers, zowel ruiters als paarden, wereldwijd. Inmiddels is de 16de editie van Horsense gepubliceerd. Het concept heeft het vertrouwen gewonnen van sponsoren en adverteerders waarmee het in beginsel gestelde doel is bereikt: het digitale magazine gratis beschikbaar stellen. In editie nummer 16 staat, onder andere, een uitgebreid interview met de Belgische NRHA One Million Dollar Rider Ann Fonck.
De App is verkrijgbaar in de App store en/of Google Play Store.

©2019 De Quarter


error: Content is protected !!