Nederlands

Nederlandse en Belgische paarden sterk in DQHA Futurity klassen

14/10/2019 – In het raamwerk van Q19, het internationaal Duits Kampioenschap voor American Quarter Horses dat na 8 dagen competitie gisteren is afgesloten, waren ook de DQHA Futurity- en Maturity klassen uitgeschreven. Dit jaar zat meer dan € 150.000 prijzengeld in de portefeuille, verdeeld over de diverse klassen. De interesse van de deelnemers overtrof de verwachtingen, resulterend in goed bezette klassen. De kwaliteit van de Nederlandse en Belgische paarden werd goed opgemerkt in de Futurity klassen.
HC Kiss Me Wisely [Investing Wisely x Suddenlyinhollywood] in eigendom van en voorgebracht door de Belgische Nicole Joossens werd 2de geplaatst in Halter Yearling Geldings.
DM The Blazing Moon [Blaze M On x DM Only Tender Moon] in eigendom van en voorgebracht door de Belgische Christel Poels werd 3de geplaatst in Halter Two-Year-Old Geldings.
You Dont Fool Me [Original Cowboy x Greeninvitesromance] in eigendom van de Nederlandse Tessa Harren en voorgebracht door de Nederlandse Sarah de Weerd werd 1ste geplaatst in Halter 3-Year-Old Geldings.
In My Blood [Original Cowboy x Page N Machine] in eigendom van de Nederlandse Nancy van Aken en voorgebracht door de Belgische Barbara Ceusters werd 1ste geplaatst in Halter Yearling Mares.
The Rock Vantage [The Rock x Blacks Tad Vantage] in eigendom van en voorgebracht door de Belg Tom Calié werd 2de geplaatst in Halter Yearling Mares.
Zip Me In Krymsun [Third Hot Step x Zip Me In My Dress] in eigendom van de Nederlandse Karin van Bekkum en voorgebracht door Sarah de Weerd werd 3de geplaatst in Halter Yearling Mares.
Walking On A Dream [Original Cowboy x Lady Scotch Invied] in eigendom van en voorgesteld door Sarah de Weerd werd 2de geplaatst in Halter 3-Year-Old Mares.

©2019 De Quarter

Foto: Het podium Yearling Mares. Foto: Lux Company, DE


error: Content is protected !!