Nederlands

Penha en Kuratly Non Pro Futurity Champions 4-jarigen

13/10/2019 – Het publiek werd getrakteerd op een aantal prachtig gereden proeven tijdens de finales van de NRHA Germany Non Pro Breeders Futurity voor 4-jarigen welke gisteren in de Ostbayernhalle in Rieden-Kreuth (DE) zijn verreden. In totaal kwamen 26 combinaties aan start en de Duitse deelnemers moesten op elk niveau in de buitenlandse deelnemers hun meerderen erkennen.
De Belgische Emmalee Penha en CSG Tinslel Jo [Colonels Shining Gun], de enige Belgische finalist, claimden met de score 216,0 de L1 Non Pro Breeders Futurity Champion titel. De Duitser Timo Reichhart en Notorious Tupac [Gunners Last Oak] eindigden met een 212,5 op plaats 2; de Oostenrijkse Michaela Kogler en Thisroostergotsmarts [Smart Chic Olena] met een 209,5 op plaats 3.
In zowel L2, L3 als L4 zegevierden de Zwitserse Fabienne Kuratly-Suter en Alpha Top Gun [Hollywoodstinseltown]. De prachtig gereden proef werd beloond met de score 222,0. De reserve titel ging met een 217,5 naar de Oostenrijker Wolfgang Hammer en Chicago Lena [Smart Chic Olena]; Penha eindigde op trede  3 van het podium. Hammer claimde ook de L3 reserve titel. Plaats 3 in deze divisie was met een 214,0 voor de Zwitserse Stephanie Blessing en Jacs Electric Girl [Jacs Electric Spark]. In L4 ging de reserve titel met de score 220,5 naar de Spaanse jeugdruiter Andreu Nogue Puig en A Whiz N Cash [Custom Cash Advance]. Trede 3 van het podium was met 218,5 voor de Italiaan Carlo Ambrosini en PL Colonelsmoking CX [Gunner]. Nogue Puig zette tevens de Youth Futurity op zijn naam. De reserve titel was met een 202,5 voor de Duitse Michelle Fischer en We Love This Bar [Wild At The Bar]; plaats 3 met een 201,5 voor de Duitse Sascha König en Hollywood Evolution [Einsteins Revolution].

©2019 De Quarter

Foto: Emmalee Penha en CSG Tinslel Jo. Foto: Tom Hautmann, DE


error: Content is protected !!