13/10/2019 – Gisteren zijn in Aken (De) de laatste finales van de Q19, het internationaal Duits Kampioenschap voor American Quarter Horses, verreden en op de valreep werd door de Nederlandse Viola Barkey een medaille gewonnen. Uit 11 combinaties in Amateur Ranch Riding plaatste Barkey zich met de 9-jarige ruin Badgers Lucky Boots [VR Too Badgerchex x Sallys Luck] 3de. Eerder deze week won haar dochter Robyn met de ruin zilver in Amateur Western Horsemanship. De titel en gouden medaille in Amateur Ranch Riding was voor de Duitse Anja Pöppinghaus en de 12-jarige ruin Mister Dual Sugarnic [Mister Dual Spring x Miss Velvet Chains]; de reserve titel en zilveren medaille voor de Duitse Janine Seybold en de 15-jarige merrie SL Titanialena [Olena San Badger x TL Smart Gena].

©2019 De Quarter

Foto: Janine Seybold (l), Anja Pöppinghaus (m), Viola Barkey (r). Foto: Lux Company, DE


error: Content is protected !!