Nederlands

Dominik Reminder, Arnaud Girinon en Daniela Saupe Open Futurity Champions 4-jarigen

13/10/2019 – Het prestatieniveau was absoluut hoog in de finales van de NRHA Germany Open Breeders Futurity voor 4-jarigen welke gisteren in de Ostbayernhalle in Rieden-Kreuth (DE) zijn verreden. Dat is duidelijk terug te zien in de hoogte van de toegekende scores. Met een 226,0 claimden de Duitser Dominik Reminder en Got My Baileys [Wimpyneedsacocktail] in bezit van Martin Bachmann overtuigend de L4 Open Futurity Champion titel; reden genoeg tot het drinken van een cocktail. De reserve titel was met een 222,0 voor de Belg Bernard Fonck en Spook Sunburst [Great Sun Burst] in bezit van Koen Symoens. Plaats 3 werd met de score 221,5 gedeeld door de Fransman Arnaud Girinon en HA Whizzing Spark [Spooks Gotta Whiz] in bezit van Grey Stone Ranch Gmbh en de Oostenrijker Rudi Kronsteiner en The Gun Maker [One Gun] in bezit van Jennifer Nixdorf. De score van Girinon was tevens goed voor de L3 Open Futurity Champion titel. De gedeelde reserve titel ging met een 219,0 naar de Duitse Daniela Saupe met haar eigen Smart N Surprising [Smart Spook] en de Italiaan Davide Brighenti en AR Spat Snapper [Spat A Blue] in bezit van RA Country Dream. Saupe claimde tevens de L2- en L1 Open Futurity Champion titel. De reserve titel in beide divisies ging met een 218,5 naar de Duitser Markus Süchting en QTS Little Mistress [Dun It On The QT] in bezit van Katrin Dreyer-Süchting; plaats 3 met een 217,0 naar de Duitser Levin Ludwig en Einsteins Resolve [Einsteins Revolution] in bezit van Hans Isler.

©2019 De Quarter

Foto: Dominik Reminder en Got My Baileys. Foto: Tom Hautmann, DE


error: Content is protected !!