Nederlands

McCutcheon en Schmersal co-Champions Million Dollar Invitational

18/08/2019 – Las Vegas ging uit zijn dak bij de Run For A Million Invitational welke gisteravond is verreden. $ 1 Miljoen stond op het spel en 12 ruiters zetten op uitnodiging hun beste beentje voor. De competitie eindigde in een co-Championship tussen wild card houder Cade McCutcheon en NRHA 4 Million Dollar Rider Craig Schmersal die beiden de score 229,5 reden. McCutcheon aan boord van de 8-jarige hengst Custom Made Gun [Colonels Smoking Gun] in eigendom van de Italiaanse Maria Cecilia Fiorucci uit Rome; Schmersal met de 6-jarige hengst No Smoking Required [Colonels Smoking Gun] in eigendom van Wranglen Partnership uit Scottsdale tussen de teugels. Andrea Fappani en de 9-jarige hengst Platinum Vintage [A Sparklin Vintage] in eigendom van Silver Spurs Equine LLC uit Scottsdale eindigden met de score 229,0 op plaats 3.
Bij een co-Championship wordt het prijzengeld voor de 1st en 2e plaats bij elkaar opgeteld en vervolgens door twee gedeeld om de uiteindelijke verdiensten te bepalen. McCutcheon en Schmersal mogen beiden $ 307.500 op hun conto bijschrijven. Deze verdiensten tellen niet mee voor de NRHA records van ruiters en paarden.

©2019 De Quarter


error: Content is protected !!