Nederlands

Run For A Million Invitational rechtstreeks te volgen

12/08/2019 – Vanaf 15 tot met 18 augustus wordt in het South Point Arena and Equestrian Center in Las Vegas de Run For A Million Invitational verreden. Op donderdag wordt het Rookie Championship verreden, op vrijdag de $ 100.000 added Open Shootout en op zaterdag het Non Pro Championship, de Freestyle Invitational en de Million Dollar Invitational. Op uitnodiging rijden Matt Mills, Andrea Fappani, Casey Deary, Shawn Flarida, Jordan Larson, Franco Bertolani, Jason Vanlandingham, Craig Schmersal, Tom McCutcheon, Duane Latimer, Abby Lengel en Cade McCutcheon voor een prijzenpot van $ 1 miljoen, aanvang 16:00 uur Pacific Time (9 uur vroeger dan in Europa). De wedstrijd is tegen betaling live te volgen, behalve in de VS en Canada als gevolg van contractafspraken met Paramount Network. Registeren voor de rechtstreekse uitzending kan via deze link.

©2019 De Quarter


error: Content is protected !!