Nederlands

Gunners Specialolena en Ann Fonck L4 Open Derby Champion

04/08/2019 – Met de score 222,0 claimden Ann Fonck en de 5-jarige Gunners Specialolena [Gunners Special Nite] in eigendom van Diego dalla Gassa gisteravond de € 50.000 added NRHA European L4 Open Derby Champion titel. De co-Reserve Champion titel was met een 220,5 voor Nico Sicuro (IT) en de 7-jarige Sugar Little Step [Wimpys Little Step] in eigendom van Quarter Dream SRL en Mirko Midili (IT) en de 5-jarige Maytheforcebewhizyou [Spooks Gotta Whiz] in eigendom van Luigi Parise. Met de 5-jarige Spook N Ruffles [Smart Spook] in eigendom van Brigitte Steiner werd Ann met een 220,0 tevens gedeeld 4de. Bernard Fonck reed 2 paarden in de top 10: met de 6-jarige Smart N Ruff [Smart Spook] in eigendom van Codan NV reed hij een 219,5 en eindigde als 8ste en met de 6-jarige Shiners Voodoo [Shiners Voodoo Dr, eigenaar Kimberly Wegner] een 219,0 en eindigde gedeeld 9de.
Sicuro claimde tevens de € 35.000 added L3- en € 20.000 added L2 Champion titel. De L3 Reserve Champion titel was met een 220,0 voor Sylvia Rzepka (AT) en de 7-jarige Winnie The Boo [Spooks Gotta Whiz] in eigendom van Florian Aubruner; de gedeelde plaats 3 op het podium met een 219,0 voor Clemence Neveux (FR) en de 8-jarige Frankiegoestoholywod [Hollywoodstinseltown] in eigendom van Thomas Soutric en Arnaud Girinon (FR) en de 7-jarige DC Masterspecialnite [Gunners Special Nite] in eigendom van Stephanie Benetierre]. Neveux won tevens de L2 co-Reserve Champion titel alsmede de € 10.000 added L1 co-Champion titel samen met Mona Dörr (DE) en de 5-jarige G Whiz Gus [Inwhizable] in eigendom van Martin Bachmann. In L1 eindigden 3 combinaties met de score 215,5 op plaats 3: Patryk Petszke (DE) en zowel de 5-jarige Gumpatrashya [Gunnatrashya] als de 5-jarige HA Handsome Harry [Spooks Gotta Whiz], beiden in eigendom van Bernice Engel, en Patrick Göschl (DE) en de 7-jarige AC Mark This Slide [Mark This Spot] in eigendom van Klaus Ganzenmüller].
Rieky Young en de 8-jarige Hang Ten And Shine [Hang Ten Surprise] in eigendom van Christine Brazeau raakten de penaltybox hard en eindigden in L4 en L3 achteraan in het deelnemersveld. De Belg Matyas Gobert reed met de 5-jarige Stepnstars [Wimpys Little Step] in eigendom van Gemma Louise Taverner een 211,0 en eindigde als 11de in L3 en gedeeld 7de in L2.

©2019 De Quarter

Foto: Ann Fonck en Gunners Specialolena. Foto: Thomas Hautmann, DE


error: Content is protected !!