Nederlands

Jody Fonck EAC Kampioen Youth 13&Under

20/07/2019 – Gisteren is op de Tuse Creek Ranch in het Deense Regstrup de NRHA European Affiliate Championship klasse Youth 13&Under verreden. Vanaf volle tribunes kregen de jonge ruiters enorme bijval van het publiek, 8 deelnemers in totaal. De eerste competitieve score, een 217,0, werd neergezet door de Belgische Alicia Nouwen met Sheza Tuff Jacky. Zij kwam als 2de aan start en reed een fraaie, foutloze proef.  Dit was echter niet de winnende proef, deze werd gereden door Jody Fonck met Topgun Showtime, als 4de aan start. Ondanks het feit dat Jody niet uit de penalty box bleef werd haar proef gewaardeerd met de score 218,5. Het was zeker een fraaie proef, maar een 74,5 was iets te overdreven. De titel was voor Jody, de reserve titel voor Nouwen. Plaats 3 op het podium ging met de score 209,5 naar de Zweedse Oliver Svensson en Shes Madonna.

©2019 De Quarter

Foto: Troullioud Fotografie, NL


error: Content is protected !!