Nederlands

Belgische ruiters doen het fantastisch in Regstrup

19/07/2019 – Het was een goede dag vandaag voor de Nederlandse en Belgische deelnemers aan de Tuse Euro Slide welke in het raamwerk van het NRHA European Affiliate Championship op de Tuse Creek Ranch in Regstrup (DK) wordt verreden. Vooral de Belgen lieten zich van hun beste kant zien. De dag begon echter met een overwinning voor een Nederlandse. Pien Boots en Mc Jacs Tuff Girl claimden met de score 143,0 de titel in de 500 added Limited Non Pro klasse.
In de $5.000 added Non Pro klasse was het podium volledig Belgisch. Steve Vannietvelt en What A Wave claimden met de score 221,5 de Champion titel; Piet Mestdagh en Reinig Whiz reden een 219,0 en claimden de Reserve Champion titel; Dries Verschueren en Smart N Sparkin eindigden met de score 218,5 op plaats 3.
In de $ 10.000 added Open klasse claimde Ann Fock met Spook N Perla van Golden Paint Ranch met de score 222,5 de titel en met Made In Walla van Chuck Klipfel en Sabine Lisec met de score 227,0 de reserve titel. Met de aan deze prestatie verbonden verdiensten is Ann héél dicht bij, wellicht zelfs al over de $1 miljoen aan NRHA verdiensten. Morgen wordt de $10.000 added Affiliate Championship Open klasse verreden en dan kan het haast niet meer mis gaan.

©2019 De Quarter

Foto: Troullioud Fotografie, NL


error: Content is protected !!