Nederlands

Team USA FEI Europees Kampioen Junioren

13/07/2019 – Met de samengestelde score 651,0 claimden de Amerikaanse ruiters gisteren in Givins (CH) de titel en gouden medaille in het FEI World Championship Reining Juniors. Aan start kwamen Sarah Armenta en Gun Smoke Dennis [Lil Dry Peppy], score 217,5; Mattie Gustin en Guns R Spooky [Smart Spook], score 217,0; Reanna Thayn en Coded N Karma [Electric Code], score 216,5; en Emma Lane en Gunner Gump [Colonels Smoking Gun], score 211,0. In totaal namen 6 landenteams deel: USA, Duitsland Zwitserland, Italië, Spanje en Frankrijk.
Zilver was met de samengestelde score 641,0 voor team Duitsland bestaande uit Lenya Lamberg en SH Topsail Badger [Que Peseta], score 214,5; Celine Beisel en Gunner Be Good [Colonels Smoking Gun], score 214,5; Georgia Wilk en A Lunar Revolution [Einsteins Revolution], score 212,0; en Leann Stein en Litn Up Conquistador [Conquistador Whiz], score 210,5.
Team Zwitserland werd met de samengestelde score 622,5 behangen met brons dankzij de inspanningen van Flurin Staub en Don With Chrome [Don Quintana], score 210,0; Nanina Staub en Chant For Chic [Hesa Smart Chic], score 207,5; Sophia Staub en Gunslinger Lil Step [Wimpys Little Step], score 204,5; en Justin Häberlin en Wimpys Cody Step [Wimpys Little Step], score 185,0.
De Nederlandse Talitha Cosijnse kwam met Big Gun To Trash [Colonels Smoking Gun] individueel aan start. Met de score 204,5 eindigde de combinatie op plaats 18 en kwalificeerde zich daarmee voor de individuele finale welke vandaag wordt verreden.

©2019 De Quarter

Foto: Podium Juniors. Foto: Thomas Hautmann, DE


error: Content is protected !!