Nederlands

Duitsland zegeviert in FEI World Championship Reining Young Riders

13/07/2019 – Verrassend was de ontknoping van de FEI World Championship Reining Young Riders team competition die gisteren is Givrins is verreden. Even leek het er op dat team USA de hoogste plaats op het podium mocht innemen dankzij de inspanningen van Taylor Zimmerman met Wimpys Dolled Up, score 220,5; Cade McCutcheon en Smart Little Dunnit, score 218,0; en Dani Latimer en Could You Be Loved, score 207,5 wat de samengestelde score op 646,0 bracht. Maar met de run van de Fransman Axel Pesek and Uncle Sparky, score 220,0, kwam Frankrijk op gelijke hoogte, samen met de 214,5 van Margaux Legrand en Wound Up Whiz en de 211,5 van Estelle Sole en RS Bloody Mary Spat. Het waren echter de Duitse Michelle Maibaum en Star Sailor Whiz die met de score 217,5 de titel voor Duitsland veilig stelden in aanvulling op de 218,0 van Johannes Heil en Whizper Lil Gump BB en de 211,0 van Franziska Engel en KD Whizoffthefuture.

©2019 De Quarter

Foto: Podium Young Riders. Foto: Thomas Hautmann, DE


error: Content is protected !!