Nederlands

Duitsland FEI Europees Kampioen Reining Senioren

12/07/2019 – Gisteren is in Givrins (CH) de teamcompetitie van het FEI Europees Kampioenschap Reining Senioren verreden. Met slechts 4 deelnemende naties was de spanning zoek. Met de samengestelde score 659,0 ging de gouden medaille naar team Duitsland. De top score 220,5 werd gereden door Non Pro ruiter Gina Maria Schumacher en Shine N Whiz [Topsail Whiz], gevolgd met een 220,0 door Grischa Ludwig en Coeurs Little Tike [Coeur D Wright Stuff] en een 218,5 door Markus Süchting en Spotlight Charly [As Smart As Charley]. De score 215,5 gereden door Elias Ernst en USS N Dun It [Reminic N Dunit] viel af.
Zilver ging met de samengestelde score 646,0 naar team Italië met een 216.5 gereden door Luca Dossetto en RS Nebbiolo Blue [Spat A Blue]; een 215,0 door Lorenzo de Simone en The Cocked Gun [Gallo Del Cielo]; een 214,5 door Davide Brighenti en Custom Genetics [Custom Crome]; en een 214,0 door Non Pro ruiter Enrico Sciulli en Snips Gotta Bud [Nic It In The Bud].
Met de samengestelde score 640,5 werden de Zwitsers behangen met brons. Non Pro ruiter Adrienne Speidel en ARC Walla Smart [Walla Walla Whiz] reden een 218,0; Non Pro ruiter Sabine Schmid en Gotta Make It Baby [Spooks Gotta Whiz] een 213,0; Non Pro ruiter Annika Riggenbach en Great Little Gunner [Colonels Smoking Gun] een 209,5; en Daniel Schmutz en SLJ Smart Doc [Smart Like Juice] een 207,0.
Vandaag is de 2de individuele kwalificatieronde gereden. Vanuit het dierenwelzijn oogpunt (3 opeenvolgende dagen op de top presteren) onnodig: 5 van de 6 deelnemende combinaties gaan alsnog door naar de finale die morgen wordt verreden.

©2019 De Quarter


error: Content is protected !!