Nederlands

Martin Bachman nieuwe eigenaar Walla Whiz Crome

10/07/2019 – De 8-jarige hengst Walla Whiz Crome, een zoon van Walla Walla Whiz uit Custom Rome van Custom Crome, is van eigenaar verwisseld. Walla Whiz Crome, alias Tom Tom, was vanaf  veulen zijnde eigendom van de Duitse Marina Becker. Becker won met Tom Tom onder andere de 2015 NRHA European Level 4 Non Pro Futurity Champion titel. Een ander hoogtepunt was het behalen van de 2018 NRHA Germany Level 4 Open Derby Champion titel, dit keer met Dominik Reminder aan de teugels. Dit was het laatste wedstrijdjaar van de hengst, vanaf dat moment is hij volledig ingezet voor de fokkerij. Walla Whiz Crome heeft circa $ 50.000 aan NRHA verdiensten achter zijn naam staan. Thans wordt hij volledig ingezet als dekhengst. Naar aanleiding van gezinsuitbreiding, Becker is de trotse moeder van een dochter, is besloten de hengst te verkopen. De nieuwe eigenaar is de Zwitser Martin Bachman die zich verder zal inzetten voor de promotie van Tom Tom als dekhengst.

©2019 De Quarter

Foto: Walla Whiz Crome en Dominik Reminder. Foto: Thomas Hautmann, DE


error: Content is protected !!