Nederlands

Liz Flood ApHC Wereldkampioen Novice Western Pleasure Youth

07/07/2019 – Op de 2019 World Championship Appaloosa Youth Wolrd Show welke afgelopen week in het Will Rogers Equestrian Center in Fort Worth in Texas is verreden maakten de Nederlandse Liz Flood en Lois op ‘t Veld deel uit van een internationaal team, samen met de Duitse Zoe Lang, de Amerikaanse Katie Whitfield en de Mexicaan Emiliano Zeped. Het team werd begeleid door Linda Long. Vooral Liz presteerde fantastisch. Met de 12-jarige Ziperb [The Miracle Chip], eigendom van Savana Floyd en Elisabeth Laurence Flood, tussen de teugels plaatste Liz zich 3de in Western Pleasure 14-18 en 1ste in Novice Western Pleasure 14-18, waarmee zij de World Champion titel claimde.
Lois plaatste zich met de 8-jarige Hobbys Spotted Lena [Hobbys Spotted Chex], eigendom van Sheri Shaw, 5de in Youth Ranch Reining 18 & Under.
Beide meiden kunnen terugkijken op een geweldige ervaring met prachtige resultaten.

©2019 De Quarter

Foto: World Champion Liz Flood. Foto: Larry Williams Photography, VS


error: Content is protected !!