Nederlands

Scharroo, Brutsaert en Smetsers naar finale NRHA Germany Breeders Derby

25/06/2019 – In de voorrondes voor de NRHA Germany Non Pro Breeders Derby welke gisteren in Rieden-Kreuth (DE) zijn afgerond reed Suzanne Scharroo met Topsail Wimp BB [Wimpys Little Step] de score 215,0 en eindigde daarmee in L4 op de gedeelde plaats 3 en in L3 op de gedeelde plaats 2. De L4 top score 218,5 is gereden door de Duitse Ulrike Krüger en SL Shesgotmesparklin [Jacs Electric Spark]. In L3, L2 en L1 reed de Duitse Sabrina Voglberger met I Am A Ruf Boy [Sailin Ruf] de top score 215,5. Scharroo heeft een goede uitgangspositie voor de finales welke op vrijdag 29 juni worden verreden.
Bo Brutsaert reed met KB Bucks N Guns [Colonels Smoking Gun] een 212,5 en kwalificeerde zich voor de L3 en L2 finale.
Catharina Smetsers reed met Wimpy Special Gun [One Gun] de score 211,0 en kwalificeerde zich voor de L3, L2 en L1 finale.

©2019 De Quarter


error: Content is protected !!