Nederlands

Petra van Ede houdt eer hoog voor Nederland

25/06/2019 – Vandaag zijn de voorrondes van de NRHA Germany Open Breeders Derby in Rieden-Kreuth (DE) verreden en de finalisten staan vast. Van de Nederlandse en Belgische deelnemers lukte het alleen Petra van Ede om zich met de 5-jarige merrie Cee U In Tinseltown [Hollywoodstinseltown], eigendom van Gisela Haas, met de score 216,0 te kwalificeren voor de L4- en L3 finale welke op zaterdag 30 juni worden verreden. De top score 218,5 in zowel L4 als L3 staat op naam van de Duitse Sylvia Rzepka en de 7-jarige hengst Winnie The Boo [Spooks Gotta Whiz], eigendom van de Duitser Florian Aubruner, en de Oostenrijker Markus Morawitz en de 8-jarige ruin Gunners Chic Magnet [Colonels Smoking Gun], eigendom van de Oostenrijkse Josef & Tamara Ahorner.

©2019 De Quarter


error: Content is protected !!